Benvingut:

Benvolguts, benvolgudes, La direcció de l’Institut F.X. Lluch i Rafecas de Vilanova i la Geltrú, es complau en invitar-vos a conèixer el nostre centre a partir d’aquesta pàgina web. A nivell pedagògic som un centre que uneix tradició i innovació —el nostre origen és la Escola d’arts i Oficis de Vilanova, fundada al 1886— i […]

INTERCANVI AMB MÈRIGNAC 2013

INTERCANVI AMB MÈRIGNAC

En aquest espai anirem actualitzant les diferents informacions que vagin arribant dels nois i noies de 3r d’ESO que estan a França.

Diari del viatge:

 • 19 d’abril de 2013, han sortit al matí a quarts de nou. Han arribat a destí sobre un quart de vuit del vespre. Tots estan bé i es distribueixen entre les famílies d’acollida de Mérignac. Les paraules que ens han enviat des de França de les professores acompanyants Rosa i Ana són les següents:
 • “Bona nit!! Aquesta tarda, i molt puntuals, hem arribat a Mèrignac! El viatge llarg, però els alumnes s’han portat molt bé , i hem gaudit dels seus càntics, la seva vitalitat i energia!!  Hem tingut una miqueta de pluja pel camí,  però a Mèrignac sol i fresqueta.  Ens estaven esperant amb moltes ganes els alumnes francesos i la retrobada ha estat molt efusiva i maca! 
  Ana i Rosa”
 • 20 i 21 d’abril de 2013, els i les alumnes estan el cap de setmana amb les famílies d’acollida. Tot bé. Demà dilluns ja van a les escoles i comencen les activitats conjuntes.
 • 22 d’abril, han estat en les classes de les escoles amb els companys i companyes francesos
 •  23 d’abril, dia intens per Bordeaux. Joc de pistes al matí, visita al museu d’Aquitene i passeig en vaixell pel riu Garonne. S’ho han passat d’allò més bé.
 • 25 d’abril, ens han enviat les fotos i el que han fet aquest 25 d’abril: ” Hem fet l’excursió a Arcachon i la duna de Pyla!!
  Impresionant!
  Ens ha fet un dia genial i hem pujat a sobre la duna on la vista era espectacular. Alguns han baixat fent la “croqueta” , molt divertit!!
  Llàstima que s acaba! Ha estat un viatge molt maco Ana i Rosa”

la foto 1.JPG                  la foto 2.JPG