Benvingut:

Benvolguts, benvolgudes, La direcció de l’Institut F.X. Lluch i Rafecas de Vilanova i la Geltrú, es complau en invitar-vos a conèixer el nostre centre a partir d’aquesta pàgina web. A nivell pedagògic som un centre que uneix tradició i innovació —el nostre origen és la Escola d’arts i Oficis de Vilanova, fundada al 1886— i […]

XOCOLATADA ELECTRÒNICA

Des del curs 2008-2009 que en l’Institut Francesc Xavier Lluch i Rafecas es va portant a terme el canvi de material electrònic per un got de xocolata desfeta.

Va començar amb la participació d’uns quants alumnes, fins a arribar als nostres dies en què es mobilitza tot l’alumnat del centre. Des de fa un parell d’anys col·laborem amb l’INSTITUTO JANE GODALL, que treballa per la conservació de l’hàbitat del ximpanzé que es troba amenaçat per tal d’extreure el material necessari per a fer les batèries dels telèfons mòbils.

El passat 16 de gener de 2013 es va realitzar la 5ena xocolatada electrònica, organitzada pels alumnes delegats mediambientals de cada un dels cursos, amb el suport incondicional de la professora coordinadora de l’Agenda 21 del centre, la Inma Molina i amb la col·laboració de l’AMPA del centre.

Clickant el següent enllaç podeu veure l’article del Instituto Jane Godall on hi ha l’article de la xocolata del passat 16 de gener de 2013.

butlletí instituto Jane Godall